iBestuur Congres 2023

Op 13 september 2023 vindt het iBestuur Congres 2023 plaats. Het congres waarin debat – onder andere over de relatie tussen markt en overheid – en ontmoeting centraal staan. De voorbereidingen zijn weer van start gegaan. De komende maanden zal het programma van het congres zich gaan ontvouwen. Via deze website én de iBestuur nieuwsbrief houden we u op de hoogte.

Reserveer dus alvast 13 september 2023 in uw agenda! De uitnodiging met de mogelijkheid tot aanmelden kunt u vanaf half juni in uw mailbox verwachten. 

Wat, waar, en wanneer?

  • iBestuur Congres 2023
  • woensdag 13 september 2023
  • Fokker Terminal Den Haag 
  • keynote sessies 
  • break-out sessies
  • speciale track 'Markt & Overheid'
  • netwerken

Wie?

Het iBestuur Congres 2023 is dé gelegenheid voor i-bestuurders uit overheid, onderwijs, wetenschap en IT-sector voor ontmoeting en debat. De doelgroep van het iBestuur Congres bestaat uit bestuurders en beslissers, verantwoordelijk voor of betrokken bij i-overheid, vanuit alle departementen, gemeenten, provincies, waterschappen, AG's, ZBO's, uitvoeringsorganisaties, onderwijs en wetenschap, en bedrijfsleven.

Deelname aan iBestuur Congres 2023 is uitsluitend op uitnodiging. Heeft u interesse in deelname en herkent u zich in de doelgroep? Laat het ons weten door het interesseformulier in te vullen.

E-zine iBestuur Congres 2022

Na de twee digitale edities van 2020 en 2021 volgden dit jaar ruim 600 deelnemers en sprekers het congres weer op locatie.

Digitaal blijft, ruim 450 deelnemers deden online mee aan het congres. In dit uitgebreide e-zine een terugblik, met interviews, korte verslagen, persoonlijke terugblikken en een overzicht van de integrale video-opnamen van de presentaties, debatten en break-out sessies.