Titel
Overheid 2034 in beelden!
Omschrijving

Mede-vrijdenkers! Kijk met ons door ruimte en tijd voor een dieptepeiling in de gevolgen van alternatieve scenario's voor de rol van de overheid. Gedachtenpolitie is niet uitgenodigd, creatieve geesten des te meer!

Futur (Jonge Ambtenaren Netwerk) en Provincie Zuid-Holland werkten het afgelopen jaar onder de noemer ‘Publieke Platformen’ aan veertien toekomstscenario’s. Ontdek samen met experts als Nitesh Bharosa (hoogleraar GovTech), Inge Groeneveld (CIO Dienst Toeslagen),  Bodil Jurg (futurist bij FutureConsult) en Arjan Spruijt (toekomstdenker bij Futur) hoe AI ons kan leiden tot een ‘Digitale Heerschappij’, of misschien een ‘Cyber Collectief’. Vergeet niet je eigen gedachtenkronkels en andere kwinkslagen mee te nemen, want niets is vreemd in 2034.

BEKIJK de expositie van kunstenares Noelle van Dijk en ontwerpbureau Scape Agency en laat je meevoeren in beelden van de Toekomst van de Overheid.

DENK mee in het stem-met-je-voeten gesprek met onze experts en leer hoe beelden over de toekomst ons kunnen helpen de uitdagingen in het hier en nu scherp te krijgen.

Gespreksleider(s)

Jan van Ginkel