Naam
Ellen Hermans
Functie
Sales Manager Benelux | Academics & Government
Organisatie
LinkedIn
LinkedIn
Spreker Biografie
Ellen Hermans is Sales manager Benelux voor het Academics & Government team bij LinkedIn. LinkedIn heeft als doelstelling iedereen te verbinden met elkaar wereldwijd door hun economische waarde.
In deze sterk veranderende wereld met grote schaarste aan talenten, vergrijzing, versnelde digitalisering en een dreigende recessie, is het des te meer van belang dat we niet langer op de oude manier kijken naar personeelsbeleid. Er is een Great Reshuffle gaande en bedrijven, maar ook overheden doen er verstandig aan te anticiperen. Wie niet mee verandert, blijft achter.

Ellen helpt met haar team overheden, scholen, ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen anders te kijken naar de meerwaarde die mensen brengen, namelijk door de bril van ‘vaardigheden’ (skills). Op die manier vorm ‘de mens’ een perfecte aanvulling met haar creativiteit op de digitale wereld.

Voor LinkedIn, was Ellen actief in de technologiewereld bij diverse scale-ups als country director/investeerder, alsook commercieel management bij Microsoft en Dell/EMC.
Ellen Hermans