iBestuur Congres 2022

DIGITALISERING EN DE MENSELIJKE MAAT

Op 14 september vond het iBestuur Congres 2022 plaats. Het congres waarin debat – onder andere over de relatie tussen markt en overheid – en ontmoeting centraal staan. In ruim 36 break-out sessies die gedurende over 4 rondes verspreid waren, kwam het thema ‘digitalisering en de menselijke maat’ terug. Speciale gast was dit jaar staatssecretaris Alexandra van Huffelen in haar bijdrage bracht zij het belang van publieke waarden naar voren. Luister haar verhaal hier terug.

Na de 2 digitale edities van 2020 en 2021 volgden dit jaar ruim 600 deelnemers en sprekers het congres weer op locatie. Digitaal blijft, ruim 450 deelnemers deden live mee aan het congres.

 

iBestuur in uw eigen tijd

Geen kans gehad om op 14 september aanwezig te zijn in de Fokker Terminal of om live aan het iBestuur Congres deel te nemen? Geen probleem: alle sessie zijn nu terug te zien. Er is veel keus dus om u op weg te helpen hier alvast wat voorproefjes. En als dat naar meer smaakt – en daar zijn we van overtuigd – neem dan vooral de tijd om er af en toe een sessie uit te pikken en rustig wanneer het u uitkomt tot u te nemen. Kijk hier bij Programma gemist?

 

E-zine iBestuur Congres 2022

Na de twee digitale edities van 2020 en 2021 volgden dit jaar ruim 600 deelnemers en sprekers het congres weer op locatie.

Digitaal blijft, ruim 450 deelnemers deden online mee aan het congres. In dit uitgebreide e-zine een terugblik, met interviews, korte verslagen, persoonlijke terugblikken en een overzicht van de integrale video-opnamen van de presentaties, debatten en break-out sessies.