Titel
Generatieve AI - deel I
Omschrijving

Hoe werkt LLM en Generative AI Technologie? Een niet-technische uitleg van de innerlijke werking van Generatieve AI en LLMs.

Iedereen heeft het erover: generatieve AI en Large Language Models. Om echt te begrijpen wat je ermee kunt, hoe je ze kunt verfijnen voor eigen gebruik, maar ook wat de gevaren zijn, helpt het om te begrijpen hoe deze modellen werken.

Het is een van de allerheetste onderwerpen binnen de publieke sector: generatieve AI en Large Language Models. Er is inmiddels al veel over gezegd, maar de ontwikkelingen gaan zo snel dat een update van de huidige stand van zaken zeker op zijn plaats is. Tijdens deze sessie, zal Software Engineer Lee Boonstra, werkzaam in het innovatieteam voor Google, precies uitleggen wat het is. Wat je er mee kunt. En open en eerlijk vertellen wat de vooroordelen en de risico's zijn met het gebruik van deze technologie!

Dit is deel I van de sessie over Generatieve AI, en wordt opgevolgd door Deel II - Generatieve AI; hoe Gen AI kan leiden naar de superslimme samenleving?

Tijd
2:15 PM - 3:00 PM
Zaal
Lokaal 5
Type sessie
(op locatie)

Gespreksleider

Erwin Angelier