Interesse

Het iBestuur Congres 2024 is dé uitgelezen kans voor i-bestuurders uit de overheidssector, het onderwijs, de wetenschap en de IT-branch om elkaar te ontmoeten en te debatteren. Deelname aan het iBestuur Congres is alleen mogelijk op uitnodiging.

Het congres zal plaatsvinden in het NBC Congrescentrum in  Nieuwegein. 

Doelgroep

De doelgroep van het congres omvat bestuurders en besluitvormers die verantwoordelijk zijn voor of betrokken bij de i-overheid. Dit omvat vertegenwoordigers van alle ministeries, gemeenten, provincies, waterschappen, agentschappen (AG's), zelfstandige bestuursorganen (ZBO's), uitvoeringsorganisaties, het onderwijs en de wetenschap, alsook het bedrijfsleven. 

Deelname is kosteloos en uitsluitend op uitnodiging. 

Bedrijven

Deelname aan het congres is kosteloos, met uitzondering van een beperkt aantal betaalde toegangskaarten voor deelnemers uit het bedrijfsleven die op eigen initiatief deelnemen.

Kosteloze deelname zowel voor deelnemers uit het bedrijfsleven is uitsluitend mogelijk op voordracht van de partners van het iBestuur Congres 2024.
 

Interesseformulier

Herkent u zich in de bovenstaande doelgroepen en heeft u interesse in het ontvangen van een uitnodiging? De inschrijving is geopend. Laat alvast uw gegevens achterlaten, dan sturen wij u hiervan een melding.