Contactgegevens iBestuur Congres 2024

Zowel voor praktische als programma inhoudelijke informatie over het iBestuur Congres 2024 kunt u ons bereiken via: programma@ibestuurcongres.nl

Voor informatie of vragen over uw deelname aan het iBestuur Congres 2024 kunt u ons bereiken via: registratie@ibestuurcongres.nl

Congreslocatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Toegankelijkheid

  • 1.300 parkeerplaatsen
  • parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • 25 laadpalen
  • gehele congrescentrum is rolstoel-toegankelijk

Bereikbaarheid

Per openbaar vervoer

Het NBC is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal station kunt u tram 20 of 21 nemen, welke iedere 7 minuten vertrekken. U stapt na 16 minuten bij halte Zuilenstein uit. Vanaf daar is het nog maar 1 minuut lopen. 

 

Per auto

Het NBC ligt centraal in Nederland nabij de A2, A12 en A27. Vanaf de snelweg bent u binnen 6 minuten op de locatie. Op het parkeerterrein rondom de locatie kunt u gratis uw auto parkeren op één van de 1.300 plekken. Er zijn op het parkeerterrein in totaal 25 oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto’s. Hoewel er parkeerwachters op het parkeerterrein rondlopen, adviseren wij u geen waardevolle spullen in de auto achter te laten.

OV STAKING: Wij maken u erop attent dat leden van de FNV in september drie dagen gaan staken in het openbaar vervoer. Op woensdag 11 september zal het personeel van de NS pas om 08.00 uur aan het werk gaan. Vooralsnog zijn de gevolgen voor de reiziger op dit moment nog niet goed in te schatten. Houdt u hier in elk geval rekening mee met het plannen van uw heenreis naar NBC Congrescentrum!