iBestuur Congres 2024

Het iBestuur Congres 2024 vindt dit jaar op 11 september plaats en belooft weer een spectaculaire belevenis te worden, waar debat en ontmoeting centraal staan. Onze deelnemers worden uitgedaagd zich te verdiepen in de vraagstukken rondom de digitale transformatie van de overheid en hun bijdrage te leveren aan nieuwe inzichten.

Welke stappen zijn er na de vorige editie van het iBestuur Congres gezet in relatie tot een betrouwbare overheid en het bewaken van de menselijke maat? En hoe kan digitalisering ons daarbij helpen?

Dit jaar geen hybride evenement, maar we ontmoeten elkaar centraal in Nederland in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Dé plek om te brainstormen, te verbinden en te leren van andere experts in het veld.

Voor een voorproefje van wat u kunt verwachten, bekijk onderstaande aftermovie iBestuur Congres 2023.

 

Save the Date

Zet de datum alvast in uw agenda; meer informatie over het programma volgt in juni. Klik hier wanneer u interesse heeft in deelname aan het iBestuur Congres 2024.

E-zine iBestuur Congres 2023

Aftermovie iBestuur Congres 2023

iBestuur Congres 2023 in uw eigen tijd

Programma gemist?

Heeft u op 13 september 2023 geen gelegenheid gehad om bij het iBestuur Congres in de Fokker Terminal aanwezig te zijn of om live deel te nemen? Geen zorgen: een aanzienlijk aantal sessies is opgenomen en online beschikbaar om terug te kijken. Neem gerust de tijd om af en toe een sessie te selecteren en deze op uw gemak te bekijken wanneer het u uitkomt.