Aanmelden

Het iBestuur Congres 2022 is dé gelegenheid voor i-bestuurders uit overheid, onderwijs en wetenschap, en IT-sector voor ontmoeting en debat. Deelname aan het iBestuur Congres op locatie is uitsluitend op uitnodiging. Online deelname is uitsluitend voor deelnemers uit de overheid. Deelname uit de private sector is uitsluitend op voordracht van de partners van het iBestuur Congres. Inschrijven is mogelijk vanaf half juni. Deelname is kosteloos met uitzondering van een beperkt aantal toegangskaarten voor deelnemers op eigen initiatief uit het bedrijfsleven.

Op locatie 

Doelgroep: bestuurders en beslissers verantwoordelijk voor of betrokken bij i-overheid, vanuit alle departementen, gemeenten, provincies, waterschappen, AG's, ZBO's, uitvoeringsorganisaties, onderwijs en wetenschap. Deelname is kosteloos en uitsluitend op uitnodiging. 

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel interesse?

Meldt u zich dan aan via het onderstaand aanmeldformulier.

 

Online deelname 

Doelgroep: bestuurders, directie- en MT-leden. Projectleiders en programmamanagers, beleidsverantwoordelijken en professionals betrokken bij de i-overheid. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Ook voor online deelnemers is er ruim gelegenheid tot interactie tijdens de break-out sessies. U kunt elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen op het congresplatform.

Bedrijven 

Kosteloze deelname zowel op locatie als online voor deelnemers uit het bedrijfsleven is uitsluitend mogelijk op voordracht van de partners van het iBestuur Congres 2022.

Daarnaast is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het programma op locatie voor bestuurders en directieleden van relevante bedrijven uit de IT-sector. Kosten hiervoor bedragen € 750,00 exclusief BTW. Bij interesse kunt u gebruik maken van onderstaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel interesse én u herkent zich in een van bovenstaande doelgroepen? Meldt u zich dan via onderstaand aanmeldformulier aan. Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk behandeld door de organisatie van het iBestuur Congres 2022.