Terugblik

Een terugblik op de programma's van iBestuur Congres 2021 en 2020.

2021

iBestuur Congres 2021

Het thema – de relatie tussen overheid en samenleving, en de rol van de digitalisering – liep als een rode draad door de 52 break-out sessies die vanuit tien studio’s in de Fokker Terminal in Den Haag naar 700 online deelnemers werden gestreamd. Op de congreslocatie namen pakweg 300 bestuurders deel aan een programma waarin debat – onder andere over de relatie tussen markt en overheid – en ontmoeting centraal stonden.

Lees hier het iBestuur e-zine met een uitgebreide terugblik, interviews én de integrale videoregistraties van (bijna) alle break out-sessies en het plenaire programma!

e-zine iBestuur Congres 2021

In de aanloop naar het congres op 15 september verscheen het e-zine iBestuur Congres 2021 met interviews met bijvoorbeeld de Haagse burgermeester Jan van Zanen, Focco Vijselaar, DG Bedrijfsleven en Innovatie bij het ministerie van EZK en met CIO Rijk Lourens Visser over de nieuwe I-Strategie.

Zsolt Szabo, Maarten Hillenaar en Erwin Angelier filosoferen namens de drie Founding Partners Capgemini, Centric en Google Cloud over de relatie tussen markt en overheid. Lees ‘m hier!

2020

e-zine iBestuur Congres 2020

Lees hier het e-zine met de terugblik op het iBC2020: interviews, artikelen, blogs én de integrale video-registraties van bijna alle break-out sessies en het plenaire programma!