Aanmelden

Het iBestuur Congres 2023 is dé gelegenheid voor i-bestuurders uit overheid, onderwijs, wetenschap en IT-sector voor ontmoeting en debat. Deelname aan het iBestuur Congres is uitsluitend op uitnodiging. De doelgroep van het iBestuur Congres bestaat uit bestuurders en beslissers, verantwoordelijk voor of betrokken bij i-overheid, vanuit alle departementen, gemeenten, provincies, waterschappen, AG's, ZBO's, uitvoeringsorganisaties, onderwijs en wetenschap, en bedrijfsleven. 

Deelname is kosteloos met uitzondering van een beperkt aantal toegangskaarten voor deelnemers op eigen initiatief uit het bedrijfsleven.

Het iBestuur Congres 2023 vindt plaats in de Fokker Terminal Den Haag. Een kleiner aantal sessies wordt live gestreamd en is online te volgen. In het programma  is aangegeven welke sessies dit betreft en worden tevens de uitnodigingen voor online deelname verstuurd. 

Doelgroep

Bestuurders en beslissers verantwoordelijk voor of betrokken bij i-overheid, vanuit alle departementen, gemeenten, provincies, waterschappen, AG's, ZBO's, uitvoeringsorganisaties, onderwijs en wetenschap.

Deelname is kosteloos en uitsluitend op uitnodiging. Een beperkt aantal sessies zal online te volgen zijn. Vanaf augustus is inschrijven hiervoor mogelijk.

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel interesse?

Meldt u zich dan aan via het onderstaand aanmeldformulier.

Bedrijven

Kosteloze deelname zowel voor deelnemers uit het bedrijfsleven is uitsluitend mogelijk op voordracht van de partners van het iBestuur Congres 2023.

Daarnaast is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het programma voor bestuurders en directieleden van relevante bedrijven uit de IT-sector. 

Kosten hiervoor bedragen € 850,00 exclusief BTW. 

Bij interesse kunt u gebruik maken van onderstaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier

Heeft u interesse in deelname én herkent u zich in de bovenstaande doelgroep? Laat het ons weten middels onderstaand formulier. Uw interesse in deelname wordt zo snel mogelijk verwerkt.