Contactgegevens iBestuur Congres 2023

Zowel voor praktische als programma-inhoudelijke informatie over het iBestuur Congres 2023 kunt u ons bereiken via: programma@ibestuurcongres.nl

Voor informatie of vragen over uw deelname aan het iBestuur Congres 2023 kunt u ons bereiken via: registratie@ibestuurcongres.nl

Congreslocatie

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag

Toegankelijkheid

  • 400 parkeerplaatsen
  • 14 parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • 8 laadpalen
  • overdekte fietsenstalling
  • gehele begane grond is rolstoel-toegankelijk

Bereikbaarheid

Per openbaar vervoer

De Fokker terminal is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Van de stations Den Haag Centraal en Den Haag HS vertrekken diverse bussen richting de Binckhorst. Raadpleeg voor actuele reisinformatie 9292.nl. Voor de terugweg vanaf de Fokker Terminal naar CS is de bushalte Zonweg vervallen. Er is een tijdelijke bushalte op de kruising Zonweg/Supernovaweg.

 

Per auto

De Fokker terminal is vanaf de A12 makkelijk te bereiken. Komende vanaf Amsterdam/Utrecht/Rotterdam: volg de A12 richting Den Haag Centrum. Houdt na het Prins Clausplein (op de Utrechtse baan) rechts aan en neem de eerste afslag (Afslag 4: Voorburg Den Haag, Binckhorst). Bij de verkeerslichten onderaan de afrit linksaf. Bij de eerste stoplichten rechtsaf de Supernovaweg op. Bij de eerste stoplichten linksaf de Zonweg op en uitrijden. Aan het einde van de Zonweg, de kruising oversteken en linksaf de Binckhorstlaan op. De Fokker Terminal ligt rechts.

Onze parkeerwachters zorgen ervoor dat u de juiste parkeerplaats krijgt toegewezen. Wij beschikken over 400 eigen parkeerplaatsen en 8 elektrische laadpalen.

Eventuele blokkades A12

Extinction Rebellion heeft aangekondigd deze week dagelijks rond het middaguur een deel van de A12 te blokkeren. Houd hier met uw routeplanning rekening mee!