iBestuur Congres 2023 "De Verbeelding"

Op 13 september vond het iBestuur Congres 2023 plaats. Het congres waarin debat en ontmoeting centraal staan, en waar deelnemers werden uitgedaagd om hun verbeeldingskracht te gebruiken en hun bijdrage te leveren aan nieuwe inzichten met betrekking tot de digitale transformatie van de overheid. Samen keken we vooruit: wat verwachten we van een betrouwbare overheid? Hoe bewaken we de menselijke maat? En hoe helpt digitalisering ons om de overheid beter te organiseren?

Door te verbeelden hebben we stappen genomen onszelf voorbereiden, niet alleen met het oog op de toekomst, maar ook in het hier en nu. 

iBestuur Congres in uw eigen tijd

Programma gemist? Geen kans gehad om op 13 september aanwezig te zijn in de Fokker Terminal of om live aan het iBestuur Congres deel te nemen? Geen probleem: een belangrijk aantal sessies opgenomenen en zijn online terug te zien. Neem dan vooral de tijd om er af en toe een sessie uit te pikken en rustig wanneer het u uitkomt tot u te nemen.

Aftermovie iBestuur Congres 2023

E-zine iBestuur Congres 2023

In het digitale iBestuur Congres e-zine neemt een aantal congresdeelnemers en -partners ons alvast mee in hun verbeelding. Wat verwachten we van een digitale overheid? Hoe bewaken we de menselijk maat? En hoe helpt digitalisering ons om de overheid beter te organiseren? Wordt vervolgd op 13 september!