iBestuur Congres 2024 | De Verdieping

Woensdag 11 september 2024 is het NBC Congrescentrum te Nieuwegein het toneel van het jaarlijkse  iBestuur Congres. Onder het overkoepelende thema 'De Verdieping' komen de collega’s uit de brede overheid, wetenschap, maatschappelijke organisaties en markt bijeen voor een dag vol verdieping, debat en netwerken.

Duik in het diepe

Het thema dit jaar is Verdieping. Verdieping van onderwerpen die essentieel zijn voor de toekomst van onze digitale samenleving; het verbeteren van de dienstverlening, met als doel een veilige en inclusieve overheid te creëren die luistert naar haar burgers.

Daarnaast verdiepen we ons in de impact van AI en algoritmes op onze democratische waarden, en onderzoeken we hoe technologie kan bijdragen aan meer transparantie en eerlijkheid. We besteden aandacht aan de weerbaarheid van onze organisaties en samenleving tegen digitale bedreigingen en aan het bevorderen van brede welvaart door middel van open data en innovatieve technologieën. 

Naast een gevarieerd inhoudelijk programma met vooraanstaande sprekers uit verschillende sectoren, biedt het congres volop gelegenheid om op het verdiepingsplein in contact te komen met i-Bestuurders uit de overheid, het onderwijs, de wetenschap en de IT-sector om kennis uit te wisselen, nieuwe inzichten op te doen en nieuwe contacten te leggen.

 "Het fundament leggen voor een toekomst waarin technologie en vertrouwen  samenkomen" 

U kunt een congres verwachten waar de top van de digitale wereld samenkomt om te leren en te verdiepen, te inspireren en kritisch te reflecteren. Of u nu bestuurder bent, werkzaam binnen de overheid of maatschappelijke organisatie, actief in onderwijs of wetenschap, of deel uitmaakt van het bedrijfsleven, het iBestuur Congres 2024 is de plaats waar visie wordt omgezet in actie.

Stap met ons 'in het diepe' en bouw met ons verder aan de digitale transformatie van Nederland. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en gezamelijk een digitale overheid te creëren die klaar is voor de toekomst.

Het inhoudelijk programma wordt de komende weken verder uitgewerkt.

Wat, waar, en wanneer?

  • iBestuur Congres 2024
  • woensdag 11 september 2024 (10:00 - 17:00 u)
  • NBC Congrescentrum Nieuwegein
  • alleen locatie deelname
  • keynote sessies
  • break-out sessies
  • verdiepingsplein
  • netwerken

E-zine iBestuur Congres 2024

Wie?

Het iBestuur Congres 2024 is dé gelegenheid voor i-bestuurders uit overheid, onderwijs, wetenschap en IT-sector voor ontmoeting en debat. De doelgroep van het iBestuur Congres bestaat uit bestuurders en beslissers, verantwoordelijk voor of betrokken bij i-overheid, vanuit alle departementen, gemeenten, provincies, waterschappen, AG's, ZBO's, uitvoeringsorganisaties, onderwijs en wetenschap, en bedrijfsleven.

Deelname aan iBestuur Congres 2024 is uitsluitend op uitnodiging. Heeft u interesse in deelname en herkent u zich in de doelgroep? Laat het ons weten door het interesseformulier in te vullen.